Hole On

DKK 599

Varenummer (SKU): N/A Varekategorier: , ,

Forudbestilling:  Afsendes uge 31

 Gratis fragt!

Ryd

Beskrivelse

Om Hole On

Med Hole On behøver du ikke længerer at løbe rundt i huset i et desperat forsøg på at finde dine nøgler – for de ligger i din Hole On, der hvor du hænger din jakke. Du har mulighed for at anvende Hole On til fx handsker, tegnebog eller noget helt andet, som du har brug for på vej ud af døren. Hole On er en gentænkning af en klassisk knage. Knagen er formet som et rør med hulrum, så den virker både til opbevaring og ophæng. Indersiden af Hole On er beklædt med filt, så den omhyggeligt passer på dine værdigenstande.

Fordele

Hole On er et af de mest innovative svar på den traditionelle knag, der findes på markedet lige nu. Med Hole On vil du altid vide, hvor dine nøgler, mobiltelefon og andre småting er. Desuden har Hole On et anderledes design, og de flotte farvevalg gør det muligt for dig at lave din helt personlige sammensætning, du ikke ser andre steder.

Anvendelse

– Brug Hole On i din gang, hvor den både er dekorativ og praktisk på samme tid
– Brug Hole On i dit soveværelse og vær helt sikker på at du altid ved, hvor dine nøgler og andre ting er!
– Tænk kreativt! Hole On kan bruges i næsten alle rum i dit hjem

Yderligere information

Mål:
Ø: 11,5cm x L: 13,3cm

Materialer:
Pulverlakeret stål
Filt

 

Måske du også er interesseret i...

Slip for at lede febrilsk efter dine personlige genstande. Med ’Hole On’ knag ved du altid, hvor du skal ligge dine nøgler og andre personlige genstande som pung, høretelefoner og solbriller.

’Hole On’ klæder entréen, hvor pladsen skal udnyttes og samtidig virke indbydende. Derudover har du også mulighed for at hænge jakken ud over knagen. En smart og praktisk opbevaringsløsning der hjælper til en funktionel hverdag.

Bonus-info

Lige nu kan du eksklusivt forudbestille ’Hole On’ knagen i tre afdæmpede farvenuancer. Vælg mellem: Brown, Dark Blue og Grey. Knagen bliver afsendt i uge 31.

’Hole On’ måler Ø: 11,5cm x L: 13,3cm og produceres i pulverlakeret stål med filtindsats.

1 knag – uanede anvendelsesmuligheder

’Hole On’ kan snildt hænge alene. Men du kan også placere flere ved siden af hinanden og dreje knagerne, som du lyster. ’Hole On’ kan også anvendes på fx badeværelset og børneværelset.

0
0
0
0