ROD72

DKK 20.898

Varenummer (SKU): ROD72-3-1-1 Varekategorier: , , , ,
Ryd

Beskrivelse

Om ROD72

Den rektangulære bordplade på ROD72 er både og tidløs og simpel i udtrykket. Konstruktionen af 22mm stål i stellet skaber et meget stabilt bord og sikrer høj kvalitet og lang levetid.
ROD72 er det perfekte mødebord til konferencer, kantiner, mindre mødelokaler og som arbejdsplads i uformelle omgivelser. Dette skyldes den indbyggede split-top, gør det nemt at bruge ROD72 til større arrangementer og møder. Kabelbakken mellem den splittede bordplade er nem at åbne og perfekt til forlængerledninger og opladere til bærbare computere.
ROD72 er designet som at være meget funktionelt, så det er let at sammensætte så mange mødeborde som du vil. ROD72 er let at vedligeholde og du kan skabe dit helt eget personlige udtryk ved at sammensætte lige den bordplade og stel du har lyst til – mulighederne er mange, kontakt os for specielle farver og andre ønsker.

Fordele

ROD72 kan bruges som spisebord og mødebord. Den praktiske kabelbakke giver mulighed for at gemme oplader til fx computer. Du kan derfor sætte flere ROD72 borde sammen og skabe uanede muligheder for tilslutning af elektroniske enheder, hvor ledninger skal skjules. ROD72 gør sig godt på arbejdspladsen i mødelokalet eller kantineområdet, som samtidig også godt må anvendes til uformelle arbejdspladser. Du kan også anvende ROD72 som et funktionelt spisebord i dit private hjem.

Anvendelse

– Dansk design af Friis & Moltke arkitekter for JENSENplus
– Praktisk kabelbakke som gemmer ledninger og oplader
– Placer flere ROD72 borde sammen

Yderligere information

Materiale:
Stel: Ben i solid 22mm stål, pulverlakeret eller krom

Måske du også er interesseret i...

0
0
0
0