LOOK Mirror – Makeup

DKK3.070

Varenummer (SKU): LKMU-1 Varekategorier: , ,

Om LOOK Mirror Makeup

Et æstetisk makeupspejl hvis opgave er at få dig til at fremstå fra din bedste side. Samtidig giver LOOK Mirror makeup dig en skøn hverdagsluksus, hver eneste gang du bruger spejlet. Spejlet har en perfekt vinkel, som gør det nemt at studere ansigtets linjer, lægge makeup eller barbere skægget. LOOK Mirror makeupspejl kan desuden drejes fra side til side, så du nemt finder en god arbejdsvinkel. Makeupspejlet har et klassisk udseende i messing, som stadigvæk vil stå pænt om 10 år. Makeupspejlet er dansk design af arkitekt Anne Qvist for JENSENplus og en del af vores spejlserie LOOK Mirror.

Fordele

– LOOK mirror makeup skaber ikke kun glæde, når du åbner indpakningen, men vil hver eneste dag, du anvender det, skabe de bedste betingelser for din daglige morgenrutine på badeværelset.
– Spejlet er lavet af langtidsholdbare materialer, som kun bliver pænere med tiden. Derfor er makeupspejlet et ideelt arvestykke, som kan gå videre til næste generation i familien.

Anvendelse

LOOK Mirror kan anvendes mange forskellige steder i hjemmet. Du kan f.eks. placere spejlet på badeværelset, hvor både kvinde og mand i hjemmet vil få glæde af det. Alternativt kan det anvendes som makeup-spejl i soveværelset, eller du kan blot bruge det som et ganske almindeligt spejl i entréen.

Yderligere information

Mål:
20cm x 40cm
Spejlet hælder 3 grader

Materialer:
Messing
Glas

Måske du også er interesseret i...

0