LOOK Mirror – Makeup

DKK 3.070

Varenummer (SKU): LKMU-1 Varekategorier: , ,

Beskrivelse

Om LOOK Mirror Makeup

Et æstetisk makeupspejl hvis opgave er at få dig til at fremstå fra din bedste side. Samtidig giver LOOK mirror makeup dig en skøn hverdagsluksus, hver eneste gang du bruger spejlet. Spejlet har en perfekt vinkel, som gør det nemt at studere ansigtets linjer, lægge makeup eller barbere skægget. LOOK mirror makeupspejl kan desuden drejes fra side til side, så du nemt finder en god arbejdsvinkel. Makeupspejlet har et klassisk udseende i messing, som stadigvæk vil stå pænt om 10 år. Makeupspejlet er dansk design af arkitekt Anne Qvist for JENSENplus og en del af vores spejlserie LOOK mirror.

Fordele

LOOK mirror makeup skaber ikke kun glæde, når du åbner indpakningen, men vil hver eneste dag du anvender det skabe de bedste betingelser for din daglige morgenrutine på badeværelset. Spejlet er lavet af langtidsholdbare materialer, som kun bliver pænere med tiden. Derfor er makeupspejlet et ideelt arvestykke, som kan gå videre til næste generation i familien.

Anvendelse

– LOOK mirror makeup er selvskrevet til at stå på badeværelset og pynte
– Et perfekt barberspejl til mænd, der ønsker de bedste forhold for en skarp barbering
– Et oplagt makeupspejl til kvinder, der hjælper med at få det bedste frem i hverdags- og festmakeuppen
– Lad LOOK mirror makeup fungere som et smukt objekt der skaber dybde i boligindretningen. Placer makeupspejlet i entréen, stuen, soveværelset eller et helt fjerde sted som du finder oplagt

Yderligere information

Mål:
20cm x 40cm
Spejlet hælder 3 grader

Materialer:
Messing
Glas

Måske du også er interesseret i...

0
0
0
0