K2 Table

DKK 12.833

Varenummer (SKU): K2T60X12B-1 Varekategorier: , , ,

Forventet leveringstid:  5-10 dage

Ryd

Beskrivelse

Om K2 Table

K2 Table er en innovativ version af det traditionelle højdejusterbare skrivebord, med sit vinklede men meget stabile stel – skiller dette bord sig markant ud fra mængden. Som et resultat af det moderne design er bordets visuelle udtryk lige så velegnet som et skrivebord derhjemme, som det er det perfekte skrivebord til kontoret.
Bordets højde kan nemt justeres fra 69 til 116 centimeter, så du kan justere højdren til det, der er mest behageligt for dig, og justere det et par gange om dagen for at sikre, at du husker at stå op en gang imellem.
Funktionaliteten er det primære fokus for K2 Table. En kabelbakke er integreret i bordet, så du ikke behøver at blive irriteret over kabler der er i vejen når du arbejder. Hvis du skal rydde op på dit skrivebord, så kan små ting som nøgler, notesbøger og kuglepenne placeres i en skuffe der nemt kan installeres under bordpladen. K2 Table kan kombineres med flere matchende produkter. For eksempel, K2 Screen, der skaber et mere grafisk udseende og forbedrer akustikken samtidig med at den bidrager til en smule mere privatliv.

Fordele

K2 Table hjælper dig med at passe på rykken og din holdning mod en alt for lang og stillesiddende dag på arbejdspladsen. Designet er tilpasset til kravene til alle dagens mulige arbejdsstillinger, uden at gå på kompromis med hverken funktionalitet eller udseende.

Liggende på gulvet for at strække ryggen i slutningen af en lang dag på arbejdet, bliver udmattende. En måde at undgå ondt i rykken er ved stillesiddende arbejde, at bruge den højdejusterbare funktion.

Anvendelse

– Brug det ergonomiske bord på dit hjemmekontor eller på kontoret og hav energi til hele dagen.
– Brug bordet i spisestuen og lav en multifunktionel løsning, hvor du kan spise, arbejde eller lave lektier med dine børn.
– Placer det enkle og minimalistiske design, hvor du vil og vælg mellem et sort eller hvidt design.

Yderligere information

Mål:
60×120 / 70×120 / 60×140 / 70×140 / 80×140 / 80×160 / 90×180 / 100×200 cm

Materialer:
Stel: Sort eller hvid pulverlakeret stål
Bordpladen: Laminat eller linoleum

Måske du også er interesseret i...

0
0
0
0