K2 Seat

DKK 2.921

Varenummer (SKU): K2SE4-5 Varekategorier: ,

Forventet leveringstid:  4-6 uger

Ryd

Beskrivelse

Om K2 Seat

K2 Seat er en katalysator for kreativitet. Den vippelige puf skaber et uformelt miljø, hvor der er plads til latter og hvor skæve ideer får lov til at blomstre.
I starten kan K2 Seat virke som en advanceret øvelse i at holde balancen, men så snart fi får fat er komforten uforlignelig med andre puffer.
Udover at styrke din balance og kropsholdning skaber K2 Seat en ekstraordinær oplevelse. I møder, åbner K2 Seat op for legende ideer og en dynamisk dialog. Men puffen fungerer også ved spisebordet, ved dit skrivebord eller i stuen.
Den ergonomiske bund af puffen er lavet af solid kort med hældning, der sikrer at K2 Seat forsigtigt kan bevæge sig rundt på gulvet uden at forårsage støj eller skader.
Den valgfri hank, er fatgjort på bunden under postringen, og gør det muligt at flytte puffen rundt i et snuptag, hvis du ønsker det. Du kan også købe K2 Seat uden håndtag.

Fordele

Som beskrevet herover, er K2 Seat en katalysator for kreativitet – og det er den virkelig. Puffen er et innovativt svar på den traditionelle puf uden at gå på kompromis med komforten, tværtimod! K2 Seat kan fås i et bredt udvalg af farver og betræk, som gør at du næsten kan placere den i ethvert rum. Høj komfort i en uformel siddeplads.

Anvendelse

– Brug K2 Seat i din stue, som supplement til lænestolen.
– Brug K2 Seat på dig kontor og skab plads til de innovative ideer.
– Stil K2 Seat i din spisestue og få et kreativt og uformelt miljø.
– Husk at puffen er meget let at flytte rundt, så uanset hvor du stiller den kan du nemt flytte den igen.

Yderligere information

Mål:
Ø: 32 H: 48,5/67cm

Materialer:
Base: Kork med tilt
Sæde: Tekstil i forskellige farver

Måske du også er interesseret i...

0
0
0
0