K2 Seat

DKK3.274

Varenummer (SKU): K2SE4-5 Varekategorier: ,

Forventet leveringstid:  4-6 uger

Ryd

Om K2 Seat

K2 Seat er en katalysator for kreativitet. Den vippelige puf skaber et uformelt miljø, hvor der er plads til latter, og hvor skæve ideer får lov til at blomstre.
I starten kan K2 Seat virke som et avanceret balanceøvelsesredskab, men så snart du lærer puffen at kende, er komforten usammenlignelig med andre puffer!
Udover at styrke din balance og kropsholdning skaber K2 Seat en ekstraordinær oplevelse. Når puffen anvendes, åbnes der op for legende ideer og en dynamisk dialog mellem kollegaer på arbejdspladsen. Men puffen fungerer også suverænt ved spisebordet, ved dit skrivebord eller i stuen.
Den ergonomiske bund er lavet af solid kork med hældning, der sikrer, at K2 Seat forsigtigt kan bevæge sig rundt på gulvet uden at forårsage støj eller skader.
Den valgfri hank er fastgjort på bunden under polstringen, og den gør det muligt at flytte puffen rundt i et snuptag, hvis du ønsker det. Hvis ikke du synes, det er nødvendigt at flytte på K2 Seat, så kan den også fås uden håndtag.

Fordele

– Som beskrevet ovenfor er K2 Seat en katalysator for kreativitet. Puffen er et innovativt svar på den traditionelle puf uden at gå på kompromis med komforten, tværtimod!
– K2 Seat kan fås i et bredt udvalg af farver, som gør, at du næsten kan placere den i ethvert rum.
– Når du bliver bekendt med K2 Seat, vil du opleve en helt fantastisk komfort

Anvendelse

K2 Seat vil fungere enormt godt i din stue som supplement til en god lænestol. Alternativt kan du anvende K2 Seat i din spisestue, hvor den vil skabe rammen for en kreativ og åbensindet middag. Du kan naturligvis også bruge puffen på din arbejdsplads f.eks. omkring et rundt mødebord for at skabe den perfekte ramme for innovative samtaler.

Yderligere information

Mål:
Ø: 32 H: 48,5/67cm

Materialer:
Base: Kork med tilt
Sæde: Tekstil i forskellige farver

Måske du også er interesseret i...

0