K2 Seat

DKK 3.274

Varenummer (SKU): K2SE4-5 Varekategorier: ,

Forventet leveringstid:  4-6 uger

Ryd

Beskrivelse

Om K2 Seat

K2 Seat er en katalysator for kreativitet. Den vippelige puf skaber et uformelt miljø, hvor der er plads til latter, og hvor skæve ideer får lov til at blomstre.

I starten kan K2 Seat virke som en avanceret øvelse i at holde balancen, men så snart du lærer puffen at kende, er komforten usammenlignelig med andre puffer!

Udover at styrke din balance og kropsholdning skaber K2 Seat en ekstraordinær oplevelse. Når puffen anvendes åbnes der op for legende ideer og en dynamisk dialog mellem kollegaer på arbejdspladsen. Men puffen fungerer også suverænt ved spisebordet, ved dit skrivebord eller i stuen.

Den ergonomiske bund er lavet af solid kork med hældning, der sikrer, at K2 Seat forsigtigt kan bevæge sig rundt på gulvet uden at forårsage støj eller skader.
Den valgfri hank er fastgjort på bunden under polstringen, og den gør det muligt at flytte puffen rundt i et snuptag, hvis du ønsker det. Hvis ikke du synes, det er nødvendig at flytte på K2 Seat, så kan den også fås uden håndtag.

Fordele

Som beskrevet overfor er K2 Seat en katalysator for kreativitet – og det er den virkelig! Puffen er et innovativt svar på den traditionelle puf uden at gå på kompromis med komforten, tværtimod! K2 Seat kan fås i et bredt udvalg af farver og betræk, som gør, at du næsten kan placere den i ethvert rum. Høj komfort i en uformel siddeplads.

Anvendelse

– Brug K2 Seat i din stue som supplement til lænestolen
– Brug K2 Seat på dit kontor og skab plads til de innovative ideer
– Stil K2 Seat i din spisestue og få et kreativt og uformelt miljø
– Husk at puffen er meget let at flytte rundt, så uanset hvor du stiller den, kan du nemt flytte den igen

Yderligere information

Mål:
Ø: 32 H: 48,5/67cm

Materialer:
Base: Kork med tilt
Sæde: Tekstil i forskellige farver

 

Måske du også er interesseret i...

0
0
0
0