JP103 Lysestage

DKK249

Varenummer (SKU): JP103 Varekategorier: , ,

Forventet leveringstid:  5-10 dage

Ryd

Om JP103 Lysestager

JP103 er en smal lysestage med et elegant udtryk. Lysestagen er fremstillet i massiv børstet messing, der sikrer god stabilitet. JP103 er lavet til høje lys, men lysestagen kan også bruges som en lille vase. JP103 fås i tre forskellige højder, hvilket giver dig mulighed for at kombinere og dekorere på mange forskellige måder.

Fordele

– JP103 er en tidløs lysestage, uanset hvilken størrelse du vælger
– Materialet messing gør det muligt at få en naturlig overflade med et efterhånden patineret look, men du kan også vælge at holde den skinnende og blank ved jævnligt at polere den med pudsemiddel.
– Lysestagen er designet, så du kan placere den nøjagtigt, hvor du vil. Lysestagen er også let at style med andre ting i dit hjem, og med sit enkle og unikke udtryk gør den hjemmet hyggeligt og indbydende

Anvendelse

Med det eksklusive design kan du imponere dine gæster, når de sætter sig til rette i spisestuen. Uanset om du anvender JP103 som en lysestage eller som en lille vase, vil den med garanti tiltrække opmærksomhed. JP103 kan også anvendes i andre dele af hjemmet eller virksomheden – det er kun fantasien, der sætter grænser. Lysestagen kan med fordel kombineres med en eller flere stager fra samme JP-serie (JP101 og JP102).

Yderligere information

Mål:
Ø:30 x H:70, Ø:30 x H:95, Ø:30 x H:120 mm

Materialer:
Børstet massiv messing

Måske du også er interesseret i...

0
0
0
0