JP101 Lysestage

DKK299

Varenummer (SKU): JP101 Varekategorier: , ,

Forventet leveringstid:  5-10 dage

Om JP101 Lysestage

Designet er simpelt, klassisk og tidløst. JP101 er velegnet til alle former for indretning, fordi designet giver mulighed for mange kombinationer. Placer lysestagen i stuen og bring hyggen ind i dit hjem med stil. Mulighederne er næsten uendelige, og du kan nemt skabe en hyggelig atmosfære ved at placere fyrfadslys i lysestagen.

Vend lysestagen 180 grader og sæt de lange stearinlys i – det vil få dit spisebord til at se højtideligt og stilet ud. JP101 er perfekt i kombination med blomster og grene, men den kan også sagtens stå alene med sin enkelthed. Kombiner JP101 med andre lysestager i samme serie og se de uendeligt mange udtryk udfolde sig i dit hjem.

Fordele

– JP101 er forskellig fra andre lysestager i form af et alsidigt design, som gør det muligt for dig at placere den overalt i dit hjem eller din virksomhed
– Designet af lysestagen er uimodståeligt og tidsløst, og det samme er materialet (børstet massiv messing)

Anvendelse

Hvis du ønsker at skabe en hyggelig atmosfære i din stue, din entré eller måske i dit køkken, så er JP101 et must-have. Lysestagen kan naturligvis også bruges i virksomheder, hvor den funktionsmæssigt og udtryksmæssigt bidrager med det samme, som den gør i det private hjem. Flere lysestager i samspil med hinanden skaber også en helt særlig stemning, hvorfor det med rette kan anbefales at kombinere lysestagen med andre lysestager fra samme JP-serie (102 og 103). På den måde skaber du en gennemgående rød tråd i dit valg af accessories, hvilket giver en uvurderlig tilfredshedsfølelse både på kort og lang sigt.

Yderligere information

Mål:
Ø:50mm x H:42mm

Materialer:
Børstet massiv messing

Måske du også er interesseret i...

0