JP101 Lysestage

DKK 299

Varenummer (SKU): JP101 Varekategorier: , ,

Forventet leveringstid:  5-10 dage

Om JP101 Lysestage

Designet er simpelt, klassisk og tidløst. JP101 er velegnet til alle slags indretninger, fordi designet giver mulighed for mange kombinationer. Placer lysestagen i stuen og bring hyggen ind i dit hjem med stil. Mulighederne er næsten uendelige, og du kan nemt skabe en hyggelig atmosfære ved at placere fyrfadslys i lysestagen.

Vend lysestagen 180 grader og sæt de lange stearinlys i – det vil få dit spisebord til at se højtideligt og stilet ud. JP101 er perfekt i kombination med blomster og grene, men den kan også sagtens stå alene med sin enkelthed. Kombiner JP101 med andre lysestager i samme serie og se de uendeligt mange udtryk udfolde sig i dit hjem.

Fordele

JP101 er forskellig fra andre lysestager. Designet af lysestagen gør det muligt for dig at placere den overalt i dit hus. Materialet og udseendet af lysestagen er fantastisk og tidsløst. Du kan kombinere JP101 med JP102 eller JP103, så udtrykket er præcis som du ønsker det.

 

Anvendelse

– Brug JP101 til at skabe en hyggelig atmosfære i din stue, din entre eller måske i dit køkken.
– Lysestagen kan vendes 180 grader, så den passer til dit ønske om enten at tænde lange stearinlys eller fyrfadslys.
– Kombinér JP101 med JP102 eller JP103 og lav en utraditionel og interessant kombination af lysestager – perfekt på bordet til en dejlig middag.

Yderligere information

Mål:
Ø:50mm x H:42mm

Materialer:
Børstet massiv messing

 

Måske du også er interesseret i...

0
0
0
0