HOYO Lounge Chair

DKK13.382

Varenummer (SKU): HY01 Varekategorier: , ,

Forventet leveringstid:  5-10 days

Ryd

Om HOYO Lounge Chair

HOYO Lounge Chair har et næsten svævende udtryk med sine elegante og asymmetriske armlæn. HOYO udfordrer tyngden med sit tynde stel uden at gå på kompromis med komforten.

Inspirationen til HOYO kommer fra den danske arkitekt og designer Lars Vejen, som gennem sine mange rejser til Japan har fundet inspirationen til stolens design. HOYO er et japansk ord, der betyder at tage en pause for at bevare sit helbred samt at se og opleve skønhed.

Fordele

– HOYO Lounge Chair har en diskret elegance, som er perfekt til ethvert rum. HOYO stjæler ikke fokus fra andre møbler eller anden indretning, men er et diskret bidrag til det klassiske design.
– Rammen om HOYO er et tyndt stel af stål, hvilket adskiller sig fra de ofte mere tunge rammer i klassiske lænestole.
– Den ekstra detalje med en pude af læder forbedrer ikke kun komforten, men skaber også en rå kontrast til HOYO’s ellers lyse og fredelige udtryk.

Anvendelse

Brug HOYO Lounge Chair i din stue, hvor du kan nyde funktionaliteten og det fantastiske design. Kombinér loungestolen med et loungebord fra JENSENplus og lav et harmonisk loungeområde i dit hjem. Alternativt kan du med fordel placere HOYO Lounge Chair på dit kontor, hvor du kan skabe en dejlig siddeplads, der egner sig godt til en kaffepause.

Yderligere information

Mål:
W:60cm x H:68cm x D:77cm

Materialer:
Stel: Krom
Sæde: Tekstil eller læder

Måske du også er interesseret i...

0