Hole On

DKK599

Varenummer (SKU): N/A Varekategorier: , ,

Levering:  Afsendes inden 1-3 hverdage

Gratis fragt!

Ryd

Om Hole On

Med Hole On behøver du ikke længere at løbe rundt i huset i et desperat forsøg på at finde dine nøgler – for de ligger i din Hole On, der hvor du hænger din jakke. Du har mulighed for at anvende Hole On til fx handsker, tegnebog eller noget helt andet, som du har brug for på vej ud af døren. Hole On er en gentænkning af en klassisk knage. Knagen er formet som et rør med hulrum, så den virker både til opbevaring og ophæng. Indersiden af Hole On er beklædt med filt, så den omhyggeligt passer på dine værdigenstande.

Fordele

– Hole On er et af de mest innovative svar på den traditionelle knag, der findes på markedet lige nu.
– Med Hole On vil du altid vide, hvor dine nøgler, mobiltelefon og andre småting er.
– Hole On har et anderledes design, og de flotte farvevalg gør det muligt for dig at lave din helt personlige sammensætning, du ikke ser andre steder.

Anvendelse

Du kan f.eks. placere Hole On i dit soveværelse, så du altid ved, hvor du lægger dine små genstande som tegnebog og mobil fra dig. Alternativt kan du anvende Hole On i din entré, så både du og dine gæster eller besøgende har et sted, hvor i kan lægge jeres ting. Med Hole On er det kun fantasien, der sætter grænser – så tænk endelig kreativt.

Yderligere information

Mål:
Ø: 11,5cm x L: 13,3cm

Materialer:
Pulverlakeret stål
Filt

Måske du også er interesseret i...

0