FM191 Knagerække

DKK2.049

Om FM191 knagerække

Knagen FM191 leger med form og udtryk, og den vil helt sikkert vække opsigt, uanset hvilken væg den placeres på. Du bestemmer selv, hvor den runde messing knag skal sidde på knagerækken. Som en ekstra detalje har knagerække et ”du ser godt du” spejl, hvilket redder dig fra birkes i tænderne, læbestift på fortanden og uglet hår. Knagerækken er designet af arkitekt Mikkel Bahr fra Friis & Moltke for JENSENplus.

Fordele

– Du har mulighed for at vende knagerækken, som du har lyst til – afhængig af hvordan du tænker, at spejlet vil tage sig bedst ud i dit hjem.
– Den store fleksibilitet i FM191 knagerække gør, at produktet bliver brugbart mange år frem, og det kan placeres i mange forskellige rum.
– Bliver du træt af placeringen eller udtrykket, kan du blot vende knagerækken på hovedet og sætte den op et andet sted.

Anvendelse

Du kan med fordel hænge FM191 op i din entré og lade den passe godt på overtøjet.
Alternativt kan du placere knagerækken på badeværelset, så du kan anvende den til bl.a. håndlæder og skrubbebørste, eller du kan bruge den som supplement til dit klædeskab, hvor du kan udstille dine yndlingstasker eller andet.

Yderligere information

Mål:
H:48cm x L:50cm

Materialer:
Pulverlakeret stål
Messing
Glas

Måske du også er interesseret i...

0