FM181 Spejl

DKK1.742

Varenummer (SKU): N/A Varekategorier: , , ,
Ryd

Om FM181 Spejl

Et aldeles funktionelt spejl som helt sikkert vil optimere din entré eller fungere godt som en ekstra udvidelse af dit klædeskab. FM181 gør det muligt at tjekke om frisuren sidder og om makeuppen er i orden på vej ud ad døren. Samtidig kan du hænge tasker eller tørklæde på den udstrakte knag. Den kraftige knag kan også anvendes som ekstra bøjlestang, hvor du hænger overtøj eller nogle af dine yndlingsgenstande fra klædeskabet på bøjler. FM181 er designet af Mikkel Bahr fra Friis & Moltke arkitekter for JENSENplus.

Fordele

– FM181 har en kraftig slidstyrke, da konstruktionen er lavet i stål.
– Du har mulighed for at vælge spejlet i forskellige varianter, alt afhængig af om du er til et klassisk udtryk, der aldrig går af mode, eller et mere vovet design med rosegold glas.
– Invester i multifunktionelt design, der effektiviserer din indretning.

Anvendelse

Du kan med fordel hænge FM181 i din entré – måske ved siden af dine andre knager til overtøjet. Alternativt kan du anvende FM181 i soveværelset og lade den være en hjælpende hånd til at fremvise favoritterne fra dit klædeskab. Ydermere vil FM181 fungere godt på børneværelset som et dekorativt spejl med plads til børnetøj eller legetøj.

Yderligere information

Mål:
H: 50cm x L: 40cm
Knagen: 12 cm dyb

Materialer:
Pulverlakeret stål
Messing
Glas

Måske du også er interesseret i...

0