FM Wardrobe

DKK4.407

Varenummer (SKU): FMWD9016 Varekategorier: ,

Forventet leveringstid:  5-10 dage

Ryd

Om FM Wardrobe

FM Wardrobe gør det muligt at henlede opmærksomheden på dine yndlingsgenstande fra garderoben og gøre dem til en del af boligindretningen. Som et resultat af de skarpe og enkle linjer i designet passer FM Wardrobe både til soveværelset, entréen og på arbejdspladsen som garderobestativ.
FM Wardrobe giver dig både mulighed for at fremvise jakker, trøjer og tasker men også dine yndlingssko, som kan stå på den medfølgende træhylde.
Det enkle arkitektoniske design af FM Wardrobe virker i alle rum. FM Wardrobe kan derfor også placeres på badeværelset. FM Wardrobe er lavet af pulverlakeret stål og hviler på fire ben. Det gør ikke kun garderobestativet smukt men også meget stabilt og funktionelt. Garderobestativet er fremstillet af stål, som fås i henholdsvis sort eller hvid, mens hylden er fremstillet af egetræ.

Fordele

– Designet af FM Wardrobe er tidløst, minimalistisk og funktionelt.
– FM Wardrobe er et meget alsidigt møbel, som kan placeres i næsten alle rum i dit hjem.
– FM Wardrobe kendetegnes ved en stabil funktion og rene linjer, der gør, at du har et både praktisk og smukt garderobestativ.

Anvendelse

FM Wardrobe egner sig særligt godt til entréen, hvor du og dine gæster kan hænge jakker og tilbehør. Alternativt kan du placere FM Wardrobe på dit badeværelse og på den måde få plads til håndklæder, tøfler og morgenkåbe.
Ydermere vil FM Wardrobe fungere enormt godt i dit soveværelse, hvor du kan nyde udsigten til dine yndlingskjoler og sko hver eneste dag!

Yderligere information

Mål:
H: 160cm x L: 100cm x W: 55cm

Materialer:
Stativ: Pulverlakeret stål
Hylde: Eg

Måske du også er interesseret i...

0