FM Wardrobe

DKK 4.407

Varenummer (SKU): FMWD9016 Varekategorier: ,

Forventet leveringstid:  5-10 dage

Ryd

Om FM Wardrobe

 

FM Wardrobe gør det muligt at henlede opmærksomheden på dine yndlingsgenstande fra garderoben og gøre dem til en del af boligindretningen. Som et resultat af de skarpe og enkle linjer i designet passer FM Wardrobe både til soveværelset, entréen og på arbejdspladsen som garderobestativ.

FM Wardrobe giver dig både mulighed for at fremvise jakker, trøjer og tasker men også dine yndlingssko, som kan stå på den medfølgende træhylde.

Det enkle arkitektoniske design af FM Wardrobe virker i alle rum. FM Wardrobe kan derfor også placeres på badeværelset. FM Wardrobe er lavet af pulverlakeret stål og hviler på fire ben. Det gør ikke kun garderobestativet smukt, men også meget stabilt og funktionelt. Garderobestativet kommer i sort eller hvid, mens den valgfrie bænk kommer i eg.

Fordele

Designet af FM Wardrobe er tidløst, minimalistisk og funktionelt. FM Wardrobe er et meget alsidigt møbel, som kan placeres i næsten alle rum i dit hjem. FM Wardrobe kendetegnes ved en stabil funktion og rene linjer, der gør, at du har et praktisk og smukt garderobestativ.

Anvendelse

– Brug FM Wardrobe i gangen hvor du og dine gæster kan hænge jakker og tilbehør
– Brug FM Wardrobe på dit badeværelse og gør plads til håndklæder, tøfler og morgenkåbe
– Brug FM Wardrobe i dit soveværelse og nyd udsigten til dine yndlingskjoler og sko hver dag!

Yderligere information

Mål:
H: 160cm x L: 100cm x W: 55cm

Materialer:
Stativ: Pulverlakeret stål
Hylde: Eg

 

Måske du også er interesseret i...

0
0
0
0