ELEMENTS 2000

DKK4.264

Varenummer (SKU): N/A Varekategorier: , , , ,
Ryd

Om ELEMENTS 2000

Dekorer dit hjem med disse multifunktionelle ELEMENTS moduler, som kan sammensættes præcis, som du ønsker. ELEMENTS tilbyder opbevaringsløsninger til alle rum i boligen, som både gør rummet mere personligt og tilbyder et klassisk design med et langtidsholdbart udtryk. Byg langsomt rummet op med funktionelt design, som gør din hverdag nemmere og mere fleksibel.
Det strømlinede design gør det nemt at lade ELEMENTS blive en integreret del af boligindretningen, som passer sammen med det eksisterende møbelvalg. Hele ELEMENTS-serien er designet af arkitektfirmaet VE2 fra Århus for JENSENplus.

 

Fordele

– ELEMENTS bryder rummet, så væggene får en funktion og bliver udnyttet på bedste vis. Samtidig er modulerne med til at give rummet identitet og karakter.
– Du kan hænge et modul op alene, eller du kan vælge at bygge en hel serie op over flere år af forskellige moduler.

Anvendelse

Lad ELEMENTS bryde de bare vægge i gangen og placer et par moduler med plads til nips og accessories. Alternativt kan du skabe en funktionel entré med plads til overtøj og sko, som placeres på en eller flere ELEMENTS hylder. Du kan også sagtens placere ELEMENTS i køkkenet, hvor du kan opbevare inspirerende kogebøger, viskestykker og så videre. Ydermere vil ELEMENTS fungere enormt godt på børneværelset, så der altid er styr på børnebøgerne og andre legesager.

Yderligere information

Mål:

ELEMENTS 2000: 400x2000mm

ELMG1/3: 600x2000mm

0
0
0
0