ELEMENTS 1200

DKK3.711

Varenummer (SKU): N/A Varekategorier: , , , ,
Ryd

Om ELEMENTS 1200

Skab unikke løsninger til dine vægge i hjemmet med vores ELEMENTS moduler. Du har mulighed for at sætte forskellige opbevaringsløsninger sammen på kryds og tværs alt afhængig af dit specifikke behov. ELEMENTS er perfekt til at give rummet karakter og personliggøre din stil. Derudover har modulerne et langtidsholdbart udtryk, som aldrig går af mode. ELEMENTS er designet af det århusianske arkitektfirma VE2 for JENSENplus.

 

Fordele

– ELEMENTS giver liv og identitet til rummet, som det hænges op i. Et ELEMENTS-modul kan sagtens hænge alene og med tiden blive udbygget med flere moduler, hvis det ønskes.
– ELEMENTS er en langtidsholdbar investering, som med sit klassiske design sikrer, at du altid vil have praktiske opbevaringsløsninger tilgængelige.

Anvendelse

Du kan med fordel placere et eller flere ELEMENTS-moduler i din entré, hvor du vil få glæde af det funktionelle design hver eneste dag. Alternativt kan du sætte ELEMENTS op i dit køkken, hvor det fungerer som en dekorativ opbevaringsløsning til dine kogebøger, krydderurter, olier og flotte viskestykker. Ydermere vil ELEMENTS være ideelt at hænge op på børneværelset, så dine børn har let adgang til de børnebøger, der inspirerer dem.

Yderligere information

Mål:

ELEMENTS: 400x1200mm

ELMV2: 600x1200mm

0
0
0
0