Stolte møbeltraditioner og godt håndværk

Vi har hos JENSENplus beskæftiget os med dansk møbeldesign, egenproduktion og det gode håndværk siden starten af 1930’erne. Vores stolte møbeltraditioner gør, at vi konstant stræber efter at gøre os umage med at udvikle holdbare, funktionelle og minimalistiske møbler af naturlige råvarer. Alle vores møbler bliver produceret i Danmark og tegnet af dygtige danske arkitekter, som forener funktionalitet og langtidsholdbart design. Derfor kan vores møbler anvendes af både private og til erhvervsindretning.

Vores møbelhistorie

For at forstå hvem JENSENplus er, skal vi tilbage i historien. Det hele startede i år 1931 i en lille baggård i Brødregade i Randers, da Harald Nielsen etablerede “Harald Nielsens butiks- og kontormøbler”. Forretningen blev hurtigt en succes og rykkede derfor til Pramvej 7 i Randers. I 1989 kom det første generationsskifte. I 1999 blev møbelvirksomheden flyttet til Randers SV i en arkitekttegnet bygning af Schmidt Hammer Lassen. Skitserne til vores nuværende bygning blev tegnet som en simpel stregtegning på en serviet, men endte med at få Randers’ første arkitekturpris i 2000. I 2006 overtog JENSENplus møbelvirksomheden, og i dag er vi fortsat bosiddende i den prisvindende bygning.

Hvad kan du forvente af JENSENplus

Vi arbejder benhårdt på at udvikle og tilbyde langtidsholdbare møbler. Derfor udvikles mange af vores møbler i samarbejde med arkitekter. Når du køber et møbel fra JENSENplus, køber du også langtidsholdbart design. Det er afgørende for alle vores møbler og accessories, at de tåler daglig slitage og stadigvæk står pænt hos dig om 10 år. Du skal stå tilbage med et møbel fra os og fornemme, at du har gjort en god investering. Det er dét vi arbejder på – hver dag!

Kan vi hjælpe dig?

Tøv ikke med at skrive en besked til os.
Vi lever af gode kundeoplevelser, så har du en forespørgsel, noget du mangler svar på, eller noget helt tredje du gerne vil spørge om, så udfyld nedenstående kontaktformular. Vi lover at give dig et personligt svar retur.

Find os her

Frederiksdalvej 8
8940 Randers SV
Danmark
T: +45 5363 0000
info@jensenplus.dk

0