HANDELSBETINGELSER for JENSENPLUS.com

VELKOMMEN TIL JENSENPLUS APS

Efter at have bestilt og betalt en ordre på vores webshop, vil du modtage en bekræftelse på, at JENSENplus har modtaget din ordre.

Du har ikke indgået en bindende købsaftale med JENSENplus.com ApS (CVR DK33959303), før du har modtaget en ordrebekræftelse fra e-conomic (JENSENplus’ økonomisystem).

PRISER OG BETALING

Alle priser er i Euro inklusive dansk moms (25%), medmindre andet er angivet.

Priserne er underlagt:

• Valutaændringer
• Force majeure
• Leveringsfejl
• Skatteændringer
• Udsolgte varer og misprints
• Forkerte priser pga. tekniske fejl

Den angivne pris på tidspunktet for bestillingen er den aktuelle bestillingspris. Betaling vil blive trukket tilbage med det samme / faktureres efter bestilling, og den forventede leveringstid vises på ordren. Du modtager en faktura, når din ordre sendes.

Betaling på JENSENplus online shop er mulig for følgende kreditkort: Visa / Mastercard / faktura

Annullering af ordre

Hvis du ønsker at annullere eller standse en allerede bestilt ordre, kan dette ske op til 48 timer efter en modtaget ordrebekræftelse, hvorefter produkterne vil blive produceret. I særlige tilfælde kan ordren annulleres ved at betale et gebyr, der dækker JENSENplus’ omkostninger.

De 48 timer kan overskrides, hvis JENSENplus sender en bekræftelse og anerkender de 48 timer, der skal overskrides.

LEVERINGSTID & TRANSPORT

Priserne afhænger af tilgængelighed og udskudt produktionstid i JENSENplus’ produktionsanlæg. Varer på lager vil blive sendt inden for 5-10 dage, og ‘Ordrer der skal laves’ vil blive afsendt ca. max. 5 uger efter bestilling.

Levering af varer fra jensenplus.com anses for at være sket, når kunden har modtaget varerne. Alle ordrer bestilt via jensenplus.com leveres med den bedst egnede transportør, medmindre andet er angivet i ordrebekræftelsen. I særlige tilfælde vil andre fragtløsninger blive brugt. Den angivne leveringsdato er vejledende og kan derfor ændres.

Ved levering skal du sørge for, at alle kasser er ubeskadigede. Hvis der opdages en skade på boksen, skal dette noteres på fragtmandens forsendelsesdokument. Alle krav på levering skal sendes til onlineshop@jensenplus.dk max. 5 dage efter levering.

Alle leverancer er kun til hoveddøren, uden udpakning, installation og montering.

GARANTI

Der er en standard 2 års garanti på standardprodukter købt hos JENSENplus. Hvis der er en ekstra garanti eller garanti, vises den separat på din faktura.

Produkter fra showroom og prøver sælges uden garanti, og dette vises på din faktura.

Skulle varerne, imod forventningerne, fejle i garantiperioden, reparerer vi det gratis og vil bære risikoen for mangel efter købsakten.

Skader på produktet forårsaget af driftsfejl, håndtering fejl, ændringer eller grov misbrug af brugeren, er ikke omfattet af garantien.

Der er ingen garanti for ikke-standardprodukter (COM stof, specialstørrelser og konstruktioner). Se venligst JENSENplus ‘Vilkår og betingelser’ på www.jensenplus.com.

FORTRYDELSE

JENSENplus giver dig 14 dages fortrydelsesret, gyldig fra den dag du modtager varen. Hvis du fortryder dit køb, skal JENSENplus anmeldes tilsvarende inden for 14 dage efter den dag, du modtog varen. Du skal returnere varen i samme tilstand og mængde som den er modtaget, hvilket også gælder for emballagen og informationsmærket på varen. Kunden er ansvarlig for omkostningerne ved returnering af varen.

Afbestilling / fortrydelse kan ikke gøres for ordrer til erhvervsdrivende eller virksomheder (privat / offentligt).

KRAV

Klager om mangler skal anmeldes JENSENplus inden for 2 måneder efter modtagelsen af varerne ved at sende en mail til info@jensenplus.dk eller ringe til +45 5363 0000

Kunden opfordres kraftigt til at fremsætte en erklæring om produktets mangel i forbindelse med klagen, da manglende opfyldelse heraf kan medføre en forlængelse af afhjælpningsprocessen som følge af fejlfinding.

Varer, der ikke er inkluderet i garantien og / eller modtaget uden ordentlig emballage, pakkes ud og opkræves et beløb svarende til JENSENplus ‘udgifter til nødvendig og korrekt emballage.

Varer, der returneres efter krav eller sendes uden porto, nægtes modtagelse af JENSENplus.

Godkendte fordringer giver kunden ret til et gebyr, der dækker udgifter til returfragt ved modtagelse af originalfaktura for speditør.

ORDENTLIG RETURNERING

Alle produkter, der returneres til JENSENplus, skal være sikkert indpakket. JENSENplus anbefaler, at produktet returneres via UPS eller DB Schenker, og at produktet sendes med en sporingskode. På denne måde er det muligt at spore pakken og afstå fra tvivl om, hvorvidt produktet er til JENSENplus.

Endvidere kan kunderne se i postsystemet til pakken, hvis der ikke er sket levering.

Returneringer sendes til:

JENSENplus
c / o Lageret – 6155 8039
DK-8940 Randers SV
DANMARK

FARVER
Selv om vi har gjort en stor indsats for at gøre farver af stof, læder, stål mv så nøjagtige som muligt på grund af opløsninger og farver på skærme, vil der altid være mangler. Vi kan ikke garantere, at din skærm vil vise farver korrekt, og derfor kan dette ikke accepteres som et krav.

Hvis du har brug for prøver af specifikke materialer, kontakt venligst info@jensenplus.dk eller ring +45 5363 0000.

FORTROLIGHED

Ved bestilling af varer i vores webshop jensenplus.com gemmer vi dit navn og din adresse i vores ordredatabase. Disse bruges kun til at levere dine produkter og senere i forbindelse med eventuelle klager.

Hverken dit navn eller din adresse vil blive videregivet til tredjepart. Oplysningerne er fortrolige mellem dig og JENSENplus.

FORBRUGERBESKYTTELSE

JENSENplus følger de retningslinjer og love, der kræves af Forbrugerbeskyttelsesbureauet.

SPØRGSMÅL OG TVIVL

Har du spørgsmål eller tvivl om din ordre, bedes du kontakte onlineshop@jensenplus.dk eller telefon +45 5363 0000.

SÆRLIGE BETINGELSER FOR HANDELERE / VIRKSOMHEDER / IKKE-FORBRUGER

De samme salgsbetingelser gælder for forhandlere som forbrugerne, dog med følgende ændringer:

• Der er ingen tilbagetrækningsret for handlende og virksomheder
• Der er en 1 års garanti fra den oprindelige faktura dato. Udskiftning eller reparation giver ikke produktet en ny 1 års garantiperiode
• JENSENplus.com beholder ejerskabet på de købte varer på kredit, indtil prisen er betalt
• Alle omkostninger i forbindelse med håndhævelse af ejendomsret vil blive betalt af køberen.
• Renterne påløbet fra forfaldsdagen med 2% fra den måned, der er startet.

DATA RETENTION

JENSENplus vil holde data om dine sessioner på JENSENplus.com i Google Analytics i op til 26 måneder efter dit sidste besøg. Formålet med datalagring er at forbedre hjemmesiden erfaring gennem analyse og statistik.

0