SHADES Gulvtæpper

Vores Shades gulvtæppeserie gør det nemt at bringe varme og hygge ind i hjemmet. Lad dig forføre af de 5 forskellige farvenuancer, som er oplagte til alle hjemmets rum. Gulvtæpperne hjælper dig med at samle en gruppering af møbler, så rummet kommer til at syne mere harmonisk. Derudover bidrager gulvtæpperne med at fortælle den unikke historie om dit hjem.

5 forskellige farvekombinationer til dit hjem

Shades gulvtæppet har en skridsikker bund, som står godt fast på gulvet, uanset om du lægger gulvtæppet på et blødt eller hårdt gulv. Gulvtæppet er lavet af 100% polyamid, hvilket giver en ualmindelig kraftig slidstyrke.
Shades gulvtæppet kan bl.a. anvendes i entréen, hvor det holder huset fri for jordrester fra skoene. Alternativt kan gulvtæppet anvendes på børneværelset, hvor det giver de mindste en blød start på dagen og et rart underlag at lege på – eller det kan lægges ved terrasseudgangen for at skåne huset for unødvendigt smuds. Derudover er Shades det perfekte valg til en hyggekrog i samspil med en behagelig lænestol. Som du nok kan fornemme, er der uendeligt mange muligheder med Shades – så lad endelig fantasien få frit spil.

Shades er bæredygtige gulvtæpper til hjemmet

Alle vores Shades gulvtæpper er lavet af 100% polyester, som er skabt af genanvendelige materialer. Gulvtæpperne gør sig bemærket ved at indgå i et sundt produktionskredsløb, hvor energien til fremstilling kommer fra havvindmøller, og al overskudsvarme bliver anvendt til opvarmning af boliger. Det vil sige, at når vi fremstiller gulvtæpper, så bliver der ingen spild. Alle gulvtæpperne måler 65×156 cm.

”Shades er resultatet af, hvordan du på en nuanceret måde kan bringe farver sammen ved hjælp af punkter. To grundfarver gradueres, så der opstår et interessant forløb. Tæpperne gør det nemt at tilføje et spændende farvedrys til boligen”

– Anne Qvist, Designer

0