ELEMENTS – arkitekttegnede vægmoduler

ELEMENTS er et produkt, som åbner op for en verden fuld af fleksibilitet med uanede indretningsmuligheder. Løse moduler sættes sammen på kryds og tværs, som du har lyst. ELEMENTS er en hjælp til hverdagen, som gør det muligt at indrette sig praktisk og æstetisk på samme tid. Lad ELEMENTS blive en fast del af boligindretning, som du langsomt kan bygge op og udvide over flere år.

ELEMENTS 2000

ELEMENTS 1200

ELEMENTS KIDS

Derfor er ELEMENTS et godt valg til hjemmet

Med ELEMENTS vægmoduler får du en skræddersyet løsning til rummet. Vægmodulet bidrager med stemning, identitet og funktion i én samlet overflade. Du kan nøjagtigt tilpasse modulet, så det hjælper dig bedst muligt i hverdagen. ELEMENTS har mange fordele, og her får du blot nogle af dem:

  • Sættes ELEMENTS op flere ad gangen bidrager vægmodulerne med kontinuitet og ensartethed, hvilket giver ro til rummet

  • ELEMENTS har en stor styrke i diversiteten og de mange kombinationsmuligheder

  • Få skræddersyet ELEMENTS moduler som du har lyst mod et ekstra tillæg for specialfarver og løsninger

  • ELEMENTS er en unik mulighed for at få en gedigen standardløsning til boligen, som holder mange år i fremtiden

  • ELEMENTS kan sættes op i alle boligens rum

Oplagte steder at placere ELEMENTS

ELEMENTS fremstilles som standard i neutrale farveskalaer, hvilket gør det nemt at implementere vægmodulerne og blande dem med eksisterende møbler i boligen. Vi har samlet et par oplagte steder til dig, hvor du vil få glæde af ELEMENTS i hverdagen.

ELEMENTS i entréen

ELEMENTS fremstilles som standard i neutrale farveskalaer, hvilket gør det nemt at implementere vægmodulerne og blande dem med eksisterende møbler i boligen. Vi har samlet et par oplagte steder til dig, hvor du vil få glæde af ELEMENTS i hverdagen.

 

ELEMENTS i køkkenet

Sæt fx tre ELEMENTS moduler sammen ude i køkkenet. Et modul med tre hylder til kogebøger, køkkenredskaber og nips. Et modul med opslagstavle til børnetegninger, opskrifter og postkort. Et sidste modul med en kombination af hylder og knager til viskestykker. Derved får du kombineret både æstetik og praktik på samme tid.

ELEMENTS i stuen

Tillader din væg i stuen til et par ELEMENTS moduler, vil et godt bud være vægmodulet med hylder i pulverlakeret stål, hvor der kan placeres potteplanter, billeder eller bøger på hylderne. En opslagstavle er også et godt bud, hvor der kan hænge billeder og minder fra gode oplevelser.

 

ELEMENTS i børneværelset

Har du nogensinde overvejet at anvende børnenes bøger som udsmykning på væggen? Indret børneværelset med ELEMENTS bogreol i enten turkis eller pink. Fremhæv favoritbøgerne og brug hylden som et sjovt redskab, når der skal vælges godnat bog.

 

Arkitekterne bag ELEMENTS

ELEMENTS er designet af århusianske VE2 for JENSENplus. Tanken bagved designet har været at skabe en serie, som ikke lader sig begrænse, men holdes attraktiv i form af de uendelige mange kombinationsmuligheder.

 

”ELEMENTS er en serie af vægmoduler med stor fleksibilitet. En løsning som minder om specialinventar – dog uden at være kompleks. Tanken er, at ELEMENTS skal kunne løse specielle behov i mindre serier, men samtidig også kunne hænge alene og tilpasse sig det rum, hvor vægmodulet placeres.”

– V2 arkitekter

0
0
0
0