Her er et produkt til dig: ELEMENTS opbevaringsmoduler

I samarbejde med arkitektduoen VE2 fra Aarhus, har vi udviklet ELEMENTS, som er et vægmodulsystem tiltænkt erhvervsindretninger. ELEMENTS tilbyder uendelige kombinationsmuligheder, der samtidig udnytter rummets vægge på bedste vis. Sammensæt modulerne efter behov og skab fleksible og langtidsholdbare indretninger til både hotelværelser, kantineområder, kontorlokaler og indgangspartier i virksomheder eller måske et helt femte sted, du finder oplagt?

ELEMENTS fås i to højder

ELEMENTS 120cm

ELEMENTS 200cm

Du bestemmer udtrykket – leg med materialer og farver

ELEMENTS tillader fri leg med både materialer, farver og anvendelsesmuligheder. Vægmodulerne kan skræddersyes nøjagtigt til det rum, hvor modulerne skal hænges op. Det giver plads til stor kreativitet, hvor der er mulighed for at lege med materialer og farvekombinationer. Derved er ELEMENTS en fleksibel løsning, som kan stå alene og løse specielle behov i mindre serier, men kan samtidig også indgå med andre produkter og tilpasse sig skiftende sammenhænge.

I denne løsning er ELEMENTS bygget op i OSB tilsat en postkasserød farve. En let løsning til entréen med lidt plads, som fx på hotelværelset.

ELEMENTS – når du vil skabe ro og harmoni i indretningen

ELEMENTS fås i to forskellige størrelser og bredder. Sættes forskellige bredder sammen, skabes der en god balance i rummet. Netop denne ensartethed har været udgangspunktet for tilblivelsen af ELEMENTS, da modulerne minder om specialinventar – dog uden at være komplekse. Som standard produceres ELEMENTS i eg, men modulerne kan også produceres i fx røget eg, OSB-træ eller malet MDF.

ELEMENTS har en stor diversitet i form af de mange forskellige opbevaringsløsninger som knager, hylder og reoler. Spejl, opslagstavle og ur kan nemt kombineres og tilsættes de løse moduler.

Interesseret i en specialpris?

Du har mulighed for at bygge ELEMENTS op, præcis som du ønsker. Hvis du allerede nu ved, hvilke farver, materialer og kombinationer du ønsker, så tøv ikke med at tage fat i os. Vi vil med glæde regne en god projektpris til dig.

Arkitekterne bag ELEMENTS

ELEMENTS er designet af århusianske VE2 for JENSENplus. Tanken bagved designet har været at skabe en serie, som ikke lader sig begrænse, men holdes attraktiv i form af de uendelige mange kombinationsmuligheder.

”ELEMENTS er en serie af vægmoduler med stor fleksibilitet. En løsning som minder om specialinventar – dog uden at være kompleks. Tanken er, at ELEMENTS skal kunne løse specielle behov i mindre serier, men samtidig også kunne hænge alene og tilpasse sig det rum, hvor vægmodulet placeres.”

– V2 arkitekter

0