Årets adventskrans 2018

Vi giver dig her en nem DIY-guide til årets adventskrans 2018. Du behøver ikke være den fingersnilde type for at være med. Sammen med Livsnyderhaven giver vi dig inspiration til, hvordan du kan anrette årets adventskrans 2018 på et fad med ganske få men effektive virkemidler, som skaber den helt rigtige julestemning i dit hjem.

DIY-adventskrans på fad

Vores bud på årets adventskrans 2018 lader sig inspirere af princippet ”less is more”. Ved hjælp af tre ting kan du skabe en adventskrans, som ikke lader sig diktere af tidens trends, men tværtimod har et klassisk udtryk, som holder år efter år. For at lave vores bud på årets adventskrans 2018 skal du anvende disse tre ting.

Sådan gør du:

Placer de fire messinglysestager på dit ildfaste fad. Pynt fadet med lærkegrene og lærkekogler. Sæt lange stearinlys i messingstagerne. Du kan selvfølgelig altid gøre adventskransen endnu mere personlig ved at tilføre små julekugler, nisser eller hjemmelavede julestjerner til kransen. Eller lade den pynte i rummet med al sin enkelthed.

Specialtilbud: køb 4 JP-lysestager betal for 3

4 stk. JP103

DKK999

Varekategorier: , ,

Levetingstid: 1 – 3 hverdage
Fri fragt!

Specialtilbud: køb 4 stk. JP103 lysestager betal for 3

JP103 er en tidløs messingstage, der også kan anvendes som vase til små grene og kviste.

Pakken indeholder 4 stk. JP103 H:120mm (den højeste JP103)

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

4 stk. JP102

DKK1.047

Varekategorier: , ,

Levetingstid: 1 – 3 hverdage
Fri fragt!

Specialtilbud: køb 4 JP101 lysestager betal for 3
JP101 er en tidløs messingstage, der kan bruges til fyrfadslys og lange stearinlys.
Pakken indeholder 4 stk. JP101

4 stk. JP101

DKK897

Varekategorier: , ,

Levetingstid: 1 – 3 hverdage
Fri fragt!

Specialtilbud: køb 4 JP101 lysestager betal for 3
JP101 er en tidløs messingstage, der kan bruges til fyrfadslys og lange stearinlys.
Pakken indeholder 4 stk. JP101

Hvad betyder advent egentlig?

Har du nogensinde tænkt over, hvad advent egentlig betyder? Og hvorfor vi fejrer det med en adventskrans?

De fire søndage op til jul kaldes for adventstiden, som er med til at markere det kirkelige nytår. Advent betyder Herrens komme, hvor ventetiden på Jesus fødsel bliver markeret ved at tænde et nyt lys hver søndag frem mod juleaften i december. Første søndag tænder man ét lys, anden søndag tænder man både det første og ét nyt og så fremdeles. Før reformationen kom til Danmark, skulle sindet forberedes på Jesus fødsel. Det skete ved en fasteperiode gennem adventstiden. I dag markeres advent med en adventskrans bestående af fire lys, som tændes løbende hver søndag i advent. Vidste du, at adventskransen først rigtigt kom til Danmark under besættelsen ved 2. Verdenskrig? I dag er adventskransen en fast tradition i mange danske hjem, hvor den spreder hygge og forventningsglæde til juleaften.

Alle billeder er taget af Livsnyderhaven for JENSENplus

0
0
0
0